aceto balsamico di jablko - z dubové kádě - mladé

200 Kč
Skladem (18 ks)

Pár lahví jsme tedy ještě uvolnili :)

 

Salátový ocet z bio jablečného moštu.

 

Tmavý sladkokyselý ocet lahodné chuti a laskavé vůně je vhodný k přímé konzumaci i dlouhodobé archivaci.

Vzniká pomalou redukcí jablečného moštu na plameni v kombinaci se starým jablečným octem z dubové kádě.

Myšlenku jsme si přivezli z tradičních italských octáren, ale vyrábíme ho posvém z českých jablek v ČR.

 

Používejte ho do nápojů, salátů i jídel.

 

Není sířené ani pasterované.

 

složení - jablečný mošt 

označení - ocet kvasný ovocný jablečný balsamicový 

objem - 200 ml

kyselina 5%

 

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

Kategorie: eshop

Aceto balsamico

Ručně moštujeme jablečný mošt.

Několik let fermentujeme orleánskou metodou v dubové kádi na ocet.

Ten mícháme s jablečnou redukcí.

Tu si sami redukujeme v měděném kotli na plameni.

Vaříme jí z kupovaného českého bio či konvenčního moštu.

Když máme dost jablek na zahradě, vaříme i z našeho.

Staříme opět v dubu.

Doporučujeme ho především do nápojů a na sláty.

Krásně se rozpouští ve vodě i na salátové zelenině.

Není zahuštěné škrobem.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: