aceto di riso - kurozu - koji ocet - z kameninové kádě

200 Kč
Vyprodáno

Koji ocet z rýže.

 

Na světě je několik zcela originálních octů nejvyšší kvality.

Jeden z nich je koji ocet.

Vyrábí se tříletou fermentací v kameninových nádobách z koji rýže.

Jeho chuť a složení nemá na Zemi obdobu a je považovaný za naprostou špičku ledovce v kyselém světě octů.

Pochází, jak jinak, z Japonska a nyní je ve velmi limitovaném množství k mání i u nás.

Prosím nezaměňujte ho s běžným rýžovým octem, který vzniká jiným způsobem a je spíš obdobou našeho lihového octa.

Stejně tak nejde o čínský tmavý rýžový ocet.

Koji ocet je unikát ve třech možných zabarveních od bílé až po černou.

Vzniká za účasti velkého množství přírodních enzymů, které produkuje koji.

3 z 5 těchto enzymů jsou základní součastí lékařsky ověřeného léku Wobenzim a i tam se vyrábějí z koji.

Myslíme, že právě tento ocet má největší potenciál k terapeutickým účinkům v lidském organismu.

Zde je nějaké odborné počtení.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3128363/

Níž je krátká citace.

Anti-cancer effects of ethyl acetate extract of Kurozu have been reported in vitro(1) and in an animal model of colon cancer. We previously reported that Kurozu-M inhibited development of human colon cancer cells, LoVo cells, in a transplanted rodent model...

Věříme, že oceníte jeho jedinečnost i přes nepříznivou vyšší cenu.

Věrně Smolíci

 

složení - voda, rýže, koji - čas a my

označení - ocet kvasný rýžový 

objem - 200 ml

kyselina 5%

 

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

Kategorie: eshop
Položka byla vyprodána…

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: