Gochujang je pikantní fermentovaná pasta tradičně vyráběná v Korei ze sojových kostek zvaných MEJU, čili ošklivý obličej, z chilli papriček a sladu.
My jí vyrábíme obdobně z českého hrachu a italské rýže, čímž je bez lepku.
Obohatili jsme recepturu o nové chutě a vůně a přidali kapku octa.
Chuť jsme v létě testovali na lidech v našem prodejním stánku a vyprodali jsme hned.
Jan knedla používá ve vyhlášené restauraci https://restaurant-papilio.cz/
Doporučujeme do omáček a k dochucení například číny.
Jsou i tací, kdož si mažou na rohlík. :)
složení - bio hrách, bio natural rýže, ocet jablečný, chilli papričky, sůl, černý sezam, bílý sezam, mořská řasa, japonský pepř, zázvor, yuzu, koji
označení - kořenící přípravek bez přidaných glutamátů
alergen - sezam
hmotnost - 150 g
skladujte v suchu
Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274