V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru 50 g.
Používejte jako koření, nebo vegan náhradu chuti sýra Parmesan.
Vhodné na saláty, na těstoviny, na rýži, na zeleninu, na vejce, na tofu, do omáček, na ryby, atd...
Dávkování dle dobré chuti.
Základní myšlenku jsme si vzali z japonské výroby miso pasty.
Japonský koncept jsme následně posunuli usušením a kombinací s kvasinkami Saccharomyces cerevisiae.
Výsledkem je UMAMI CHUŤ vegan parmigiano, která si v naší osobní kuchyni získala nenahraditelné postavení univerzální lahodné chuti.
Skvěle se k němu hodí náš jablečný ocet z dubové kádě, nebo jablečný ocet balsamicový z dubové kádě.
označení - kořenící přípravek bez přidaných glutamátů
složení - bio miso Bacilli, bio lahůdkové droždí
skladujte v suchu
Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274