Fermentované bio miso z hrachu a tmavé rýže.
Vyznačuje se výraznou umami chutí fermentovaného hrachu a strukturou al dente rýže.
Zařídili jsme koprodukční výrobu bezlepkové varianty Miso Peaso u Amálky a Davida aka NEMLÉKO.
Oni jí radostně zastřešili geniální značkou Bacilli.
Navrhli barevné etikety s pokorou jim vlastní.
Certifikovali oficiální bio kvalitu.
Zajistili výrobu.
A tím jsme společně začali novou etapu Miso Peaso příběhu.
Moc jim za to děkujeme
Věrně Smolíci
Bio fermentovaná ochucovací pasta.
hmotnost: 250 g
Složení: hrách* 40%, rýže natural* 40%, voda, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 883 kJ/208 kcal, bílkoviny: 10 g, tuky: 0,8 g, nasycené mastné kyseliny: 0,2 g, sacharidy: 40 g, z toho cukry: 2,3 g, sůl: 8 g.
Trvanlivost: garantujeme 6 měsíců od data doručení.
Skladujte v teplotě do +25 °C - idálně do 8 °C
Vyrábí: Nemléko s.r.o. - Nad Šutkou 540/14, Praha 8