Fermentované shiitake & wakame miso z hrachu a tmavé rýže - hrubě mleté 250 g
Vyznačuje se výraznou umami chutí fermentovaného hrachu a strukturou al dente rýže.
MISO POLÉVKA - UMAMI 250 g
Miso je tradiční fermentovaná pasta původem z Japonska.
Unikátní složkou je kultura Aspergillus Oryzae, česky Kropidlák rýžový neboli kōji.
Miso umami soup obsahuje houby shiitake a mořské řasy a vytvoříte s ním krásně aromatický vývar.
Skvěle chutná jen zalitá horkou vodou, nebo s kostičkami bílého tofu.
Můžete taky přidat nudle, čerstvé bylinky nebo výhonky a máte vydatnou polévku za pár minut.
Bio fermentovaná pasta k přípravě polévky.
Objem: 250 g
Složení: hrách*, rýže natural*, voda, řasy wakame* 10 %, houby shiitake* 10 %, sůl, kultura aspergillus oryzae. *Produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energie: 762 kJ/180 kcal, bílkoviny: 8,5 g, tuky: 0,7 g, nasycené mastné kyseliny: 0,1 g, sacharidy: 34 g, z toho cukry: 2 g, sůl: 6,6 g.
Uchovávejte v chladu do +8 °C.
Vyrábí: Nemléko s.r.o. - Nad Šutkou 540/14, Praha 8.